Hoe Wijzig Ik De Instellingen Voor Automatische Verlenging In Mcafee?

Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om de instellingen voor automatische verlenging in McAfee te kunnen wijzigen? Als dat zo is, heb je zeker de juiste beslissing genomen door naar deze blog te komen. En als u andere gerelateerde zorgen hebt die u ook lastig vallen, kunt u het McAfee nummer bellen. Dan zorgen de in aanmerking komende experts direct voor de meest geschikte oplossingen.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om de instellingen voor automatisch verlengen in McAfee te wijzigen:

OPMERKING: u moet weten dat wanneer u de schakelaar voor automatische verlenging uitschakelt, u nog steeds een herinneringsmail ontvangt voordat het abonnement verloopt dat het tijd is om het product te verlengen.

• U moet beginnen door naar de link myaccount.mcafee.com te gaan.
• Vervolgens typt u uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden.
• En dan moet je op de knop ‘Aanmelden’ klikken.

OPMERKING: Als u wilt, kunt u zich ook aanmelden met de eenmalige toegangscode. Om meer informatie over hetzelfde te weten, moet u TS103312 gebruiken – hierin wordt beschreven hoe u zich aanmeldt bij McAfee-apps en -services met behulp van de eenmalige toegangscode.

• U moet nu op de tegel ‘Auto-Renewal’ klikken.
• Daarna, direct onder het gedeelte ‘Lidmaatschap automatisch verlengen’, moet u op de knop ‘Automatische verlenging beëindigen’ klikken.
• U moet ook op de knop ‘Automatische verlenging beëindigen’ op het volgende scherm klikken. En als u van gedachten verandert, kunt u op de knop ‘Automatische verlenging behouden’ klikken.
• Eindelijk, eindelijk, dit is optioneel, maar u moet in detail vermelden waarom u de schakelaar voor automatische verlenging uitschakelt en vervolgens op de knop ‘Automatische verlenging beëindigen’ klikt.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, moet u de schakelaar voor automatische verlenging in McAfee hebben uitgeschakeld.

OPMERKING: als je wilt, kun je automatisch verlengen altijd weer inschakelen als je van gedachten verandert. Of u kunt er ook voor kiezen om uw abonnement handmatig te verlengen wanneer u de herinneringsmail ontvangt.

Als u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, moet u tevreden zijn met het resultaat. Als u desondanks een probleem ondervindt, kunt u bellen McAfee telefoonnummer. En de technici zullen er zijn om u verder te helpen met de nodige oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *