Updates Handmatig Toepassen Op De Nieuwe Gebruikersinterface Van Mcafee

Wilt u handmatig updates toepassen op de nieuwe gebruikersinterface van McAfee? Nou, dan zou je er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen, want hier word je binnen de kortst mogelijke tijd geholpen. En als u ook hulp nodig heeft bij andere McAfee-vragen, kunt u zonder aarzelen het McAfee klantenservicenummer bellen. Dan staat het goed opgeleide en efficiënte team van experts voor u klaar om u de benodigde oplossingen te bieden.

Oplossing 1 – U kunt ervoor kiezen om te controleren op updates op McAfee en deze ook toe te passen met behulp van de nieuwe gebruikersinterface door de onderstaande stappen te volgen.

 Allereerst moet u dubbelklikken op het McAfee-pictogram op uw bureaublad om McAfee Total Protection te openen.
 Hierna moet u onderaan het scherm met de rechtermuisknop op het ‘Help’-pictogram klikken.
 En dan moet je op de knop ‘App bijwerken’ klikken.
 Klik vervolgens op de knop ‘Controleren op updates’ of controleer uw ‘Updates-instellingen’.

Oplossingen 2- U kunt ook controleren op updates en deze toepassen via het McAfee-schildpictogram naast de klok. Hiervoor moet u de onderstaande stappen volgen:

 Klik eerst met de rechtermuisknop op het McAfee-schildpictogram in het ‘Meldingsgebied’ rechtsonder in het scherm. Als het McAfee-pictogram echter niet voor u zichtbaar is, hoeft u alleen maar op de knop ‘Verborgen pictogrammen weergeven’ te klikken.
 Eindelijk, eindelijk, moet u op de knop ‘Controleren op updates’ klikken.

OPMERKING: Wanneer u nu op de knop ‘Zoeken naar updates’ klikt, wordt McAfee Total Protection geopend en wordt uw computer automatisch gecontroleerd op updates. U moet nu wachten tot de update is voltooid en er verschijnt een bericht dat u laat weten wanneer u up-to-date bent.

Nadat u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, zou u tevreden en goed moeten zijn om toegang te krijgen. Maar als u problemen tegenkomt, neem dan contact op met het McAfee bellen servicenummer. De technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere nuttige oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *